A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

Новини

Дата: від до Скинути

гуманітарна допомога для ВПО

гуманітарна допомога для ВПО

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, при Розквітівській сільській раді почав працювати гуманітарний штаб, і його злагоджена робота напряму залежала та залежить від дівчат, які ним піклуються: Анна РАХНЯНСЬКА та Ніна БОЖЕНКО, а очолив штаб- заступник голови громади Олександр НАДИБСЬКИЙ. Так, сільська рада отримала продуктові набори " Доброго вечора, ми з України", в кількості 162 шт., які були видані внутрішнього переміщеним особам. Громадяни, які вимушені були залишити свої домівки та наразі проживають на нашій території отримують не лише продуктові набори, а й засоби гігієни, одяг, набори для немовлят. Ми щиро висловлюємо подяку всім жителям нашої громади, хто не залишився осторонь.

11:37 12.08.2022

28 липня 2022 року — важлива дата для всіх українців. Цього року ми вперше святкуватимемо День Української Державності — нове свято

28 липня 2022 року — важлива дата для всіх українців. Цього року ми вперше святкуватимемо День Української Державності — нове свято

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Днем української державності, вказавши втім, що ранок відзначився "ракетним терором" росіян. 

11:24 28.07.2022

Вітаємо з Днем Конституції України!

Вітаємо з Днем Конституції України!

Вітаємо з Днем Конституції України! У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії. З Днем Конституції! Разом до перемоги над російською агресією!

08:36 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь